Mirësevini në “AN Carstvo prirode”

Ne jemi një ekip ekspertësh të rinj të cilët janë të angazhuar në prodhimin e preparateve bimore PËR TË TRAJTUAR LLOJE TË NDRYSHME KANCERESH DHE SËMUNDJE TË TJERA MË TË RËDA. Produktet tona prodhohen në kushte rreptësisht të kontrolluara sipas standardeve më të larta mjedisore. Të gjitha produktet janë të punuara me dorë, organike dhe përmbajnë përbërës natyralë të cilësisë më të lartë për ngritjen e fortë të imunitetit dhe detoksifikimin e të gjithë organizmit.

Historia e "AN Carstvo Prirode"

KUSH JEMI NE? .

AN Carstvo Prirode u themelua në vitin 2009. në një fermë familjare në Bosnjën Lindore, me një sipërfaqe prej 500.000 m2, nga të cilat 300,000 m2 tokë arë, të ndarë sipas llojeve të plantacioneve në disa plantacione.

Prona është e pasuruar me SHTATË BURIME ujë të pijshëm (shikoni videon) dhe a lumi që rrjedh nëpër terren. Kapaciteti i njërit prej burimeve është 7000000 litra ujë të pijshëm në 24 orë, ose 81.4 l/sek. E kryera analiza kimike-bakteriologjike përcaktoi cilësinë më të lartë të ujit (shih PDF), të cilat i përdorim për lëngjet dhe eliksirët tanë. Pjesa më e madhe e plantacionit, 60,000 fidanë, është e zënë nga aronia siberiane Neroni, i cili është përbërësi (baza) kryesor i të gjitha produkteve tona dhe i cili në kombinim me mjaltin tonë (150 koshere) bën një KRENARI CARSTVO ideale!

 

Lumi dhe Burimet

Tashmë kemi përmendur se prona është e pasuruar me shtatë burime të ujit të pijshëm (shiko videon), të cilat formojnë lumenj të vegjël (shiko videon) përmes pronës, dhe a lumi i bukur Lim (shiko videon) që rrjedh nëpër terren (fotot në të djathtë, dmth lart në ekranin e celularit)

Një nga burimet e ujit të pijshëm, 7 000 000 litra / ditë

Per shendetin tuaj

I pastër ajri i pandotur, të pastër dhe ujë të shëndetshëm burimi, një sasi e madhe e organike fruta dhe perime nga plantacionet tona, prodhimi sipas receta qindra vjeçare, janë bazë dhe parakusht i shkëlqyer për marrjen produkte medicinale me cilësi dhe efekt të jashtëzakonshëm.

Në produktet e “AN Carstvo prirode”, përveç vet aronia dhe mjalti, si produkti kryesor i produkteve tona, ekzistojnë gjithashtu bimë adaptogjene që janë bimët më të fuqishme për stimulimin e mbrojtjeve natyrore të trupit.

Tetë bimë të tilla janë nga zona e Siberisë, maleve Altai, Iranit dhe Indisë….

  • Kërpudha e egër siberiane Chaga
  • Rrënja e Artë
  • Rrëshirë siberiane Mumio
  • Aloe Vera
  • Kërpudha e egër siberiane Reishi
  • Rrënja e kuqe
  • Ashwagandha nga India
  • Shafran nga Irani

….dhe barërat e zgjedhura me kujdes nga rajoni ynë për shkak të vetive të tyre medicinale përdoren gjerësisht si në mjekësinë alternative ashtu edhe në atë zyrtare, sepse vetitë e tyre medicinale njihen nga Organizata Botërore e Shëndetësisë. Algat që janë gjithashtu të pranishme në produktet tona datojnë nga pjesët bregdetare dhe më të pastra të Oqeanit Atlantik dhe Paqësor.

Është e detyrueshme të përmendet përdorimi i mjaltit AUKA të Zelandës së Re.

REZULTATI: PËRMIRËSIMI I SHËNDETIT TUAJ

Pra, nëse doni të përmirësoni shëndetin tuaj, keni ardhur në vendin e duhur!

Nëse e keni lexuar informacionin e mësipërm, jemi të sigurt që e keni kuptuar vetë.

Hidhini një sy më poshtë disa prej produkteve tona që do të përmirësojnë shëndetin tuaj dhe shikoni këtu çfarë thonë klientët tanë.

Parajsa në Tokë

Prona jonë, ku prodhohen përgatitjet tona, është një pjesë e vogël e parajsës në Tokë.

Lumi Lim, shtatë burime uji, bimë dhe pemë zbukuruese mesdhetare dhe kontinentale, dhjetëra mijëra pemë frutore, perime, zona të gjelbra… e gjithë kjo krijon kushte ideale për prodhimin e preparateve që janë shumë efektive në trajtimin e sëmundjeve më serioze. sëmundjet.

Shikoni disa nga skenat në videogalerinë tonë më poshtë.

Kontaktoni

Çdo pjesë e përvojës suaj me produktet tona është shumë e rëndësishme për ne dhe ne duam të sigurohemi që të kënaqeni me përdorimin e tyre dhe të arrini rezultate të mira.

Lini komentet tuaja për të na ndihmuar të jemi më të mirë për ju dhe klientët tanë të ardhshëm.

 
 

Vendndodhja

73260 Rudo, Republika Srpska

Grivin, Setihovo

 

Viber, WA, tel klasik. linjë

+387 62 522 133
+387 62 966 406
+387 62 195 807

anglisht: +387 62 195 807

gjermanisht: +387 62 123 523Ti mund te shohesh këtu ku jemi ne!

sqShqip